OFFERTE

stalen deuren

|

|

|

|

metaal interieur

metaal exterieur

projecten

Over ons

Metaal exterieur

 

Alles wat u buiten nodig heeft aan metaal exterieur, zetten wij voor u in elkaar. Of het nu een robuuste poort is, een volledig geïsoleerd buitenhuis, een buitendeur, een subtiele opslag voor uw stookhout of weerbestendige buitentafel; Lasservice Liempde levert vakmanschap op maat.

 

Wij werken in onze eigen werkplaats aan producten op maat en leveren laswerk voor alle metalen. Bovendien werken we ook op locatie.

Uiteindelijk willen we trots zijn op het metaal exterieur dat wij aan u leveren. Dat begint met uitstekende kwaliteit, heldere communicatie en natuurlijk fantastisch metaalwerk dat u altijd al wilde hebben.

Portfolio

Specificaties

 

Glas

Voor onze buitenprojecten gebruiken we standaard HR++ isolatieglas. Dit is dubbel glas wat door HR ++ zorgt voor een betere isolatiewaarde en doordoor een verlaging op uw energierekening.

Het is voorzien van edelgas en een onzichtbaar warmte reflecterende coating die zonlicht doorlaat, maar warmte terugkaatst.

 

Hout

Dit is niet ons vak, daar mogen we eerlijk over zijn. Er bestaat zoveel verschillend soort hout, maar  over smaak valt niet te twisten. Hout is een natuurproduct wat er ‘in het echt’ vaak toch anders uitziet. Heb je écht geen idee, dan hebben wij uiteraard een houtleverancier om het volledige product te bieden, maar let op dat hout altijd een eigen willetje heeft. Veel van onze klanten schaffen om die reden zelf een tafelblad, planken voor de poort et cetera aan, die wij dan verwerken in ons product.

 

Schoperen en poedercoaten

Schoperen is in feite het thermisch aanbrengen van metaallegering zoals zink en aluminium. Hierdoor is het product beschermd tegen alle weersinvloeden en zal het niet gaan roesten. Na het schoperen wordt een poedercoatingslaag aangebracht om het gewenste kleurresultaat te krijgen en wordt het product op deze manier nog eens extra te beschermd.

 

Materiaal – geïsoleerde profielen

Wanneer een ruimte van binnen naar buiten gescheiden gaat worden door onze wanden of een stalen pui (denk hierbij aan een serre of een geïsoleerd tuinhuis), dan hebben we andere materialen nodig. Staal geleid erg goed, dus wanneer een profiel niet geïsoleerd is gaat alle kou direct door het staal naar binnen. Stalen buitendeuren en kozijnen worden daarom gemaakt van geïsoleerde profielen. Deze bestaan uit staal/kunststof/staal. De isolatie zorgt er voor dat de kou niet verder gaat.

Contact

 

Lasservice Liempde

Sortestraat 10

5492 SN  Sint-Oedenrode

 

 

T 06-12638453

E info@lasserviceliempde.nl

I  www.lasserviceliempde.nl

 

 

KvK nr.: 17282282

BTW nr.: NL001749753B52

© 2022 Lasservice Liempde