OFFERTE

stalen deuren

|

|

|

|

metaal interieur

metaal exterieur

projecten

Over ons

Metaal interieur

 

Een wandrek, een eet- of salontafel, trapleuningen: designers maken de meest mooie ontwerpen. Maar voor dit metaal interieur betaalt u ook de hoofdprijs.

 

Lasservice Liempde steekt daar een stokje voor. Wij maken uw favoriete metaal interieur van topkwaliteit, maar voor een eerlijke prijs. Welk ontwerp u ook voor ogen heeft, wij zetten het metaal interieur vakkundig voor u in elkaar. Dat doen we in onze eigen werkplaats of bij u op locatie.

Portfolio

Producten

 

Balustrades/trapleuningen

Producten moeten mooi zijn, maar veiligheid staat bij ons bovenaan! Zeker rondom het trapgat is dit enorm belangrijk en moet een mooie uitstraling goed gecombineerd worden met veiligheid.

Voor balustrades komen we dan ook graag adviseren en inmeten.

 

Er is veel denkbaar als het gaat om balustrades en trapleuningen. Denk aan vierkante kokers, ronde spijlen, strips of wat dan ook. De RAL kleur speelt hierbij ook een belangrijke rol. Onze producten worden standaard geleverd in RAL 9005 mat, gitzwart. Kijk naar uw bestaande trap en omgeving en kies op die manier de kleur en vormgeving die bij u past.

 

 

Tafelpoten

Hierbij zijn de mogelijkheden ontelbaar. Stuur een foto of schets van uw gewenste product en wij gaan er mee aan de slag. Voor tafelpoten adviseren wij vaak te kiezen voor de gratis optie ‘Fijn structuur poedercoating’. Hierop zijn eventuele krassen niet zichtbaar.

 

 

Wandrek/Wijnrek

Ook hierbij is elk gewenst formaat mogelijk. Wandrekken en wijnrekken geven een strakke maar toch gezellige uitstraling in uw interieur. En hoe mooi is het, als het staal van uw nieuwe deuren terugkomt op de muur in eenzelfde stalen wandrek. Prachtig toch!

 

Specificaties

 

Glas

Afhankelijk van het product wordt er gekeken welk glas hier het beste bij past. Ons standaard 33/1 gelaagd veiligheidsglas kan niet de gewenste dikte hebben wanneer het om bijvoorbeeld een glazen tafelblad gaat. Hierbij kijken wij, met u, wat de beste mogelijkheid is.

 

Kleur

Al onze producten zijn voorzien van een poedercoatingslaag. Dit geeft een zeer fraaie afwerking. Poedercoaten heeft grote voordelen. Het is zeer duurzaam, Uv-bestendig en vele male sterker dan spuiten. Daarnaast is er weinig emissie uitstoot, waardoor het zeer milieuvriendelijk is.

 

Als kleur wordt er veelal gekozen voor RAL 9005 mat. Dit is een gitzwarte kleur wat perfect past in een modern interieur. Wij zouden Lasservice Liempde niet zijn als dit niet aan te passen is. Er kan gekozen worden voor elke denkbare kleur of metallic. ‘Standaard’ RAL kleuren hebben veelal geen meerprijs! Ook willen wij gratis de optie ‘fijn structuur’ aanbieden, waardoor uw product een nét wat andere uitstraling krijgt. Deze optie is bij ons in de werkplaats te bekijken.

 

Materiaal

Staal = staal! Wij bieden alleen producten aan van 100% staal afkomstig uit gerenommeerde fabrieken dus van uitstekende kwaliteit. Wij hebben goede afspraken met onze leveranciers en een eigen voorraad waardoor onze producten snel leverbaar zijn.

 

 

Contact

 

Lasservice Liempde

Sortestraat 10

5492 SN  Sint-Oedenrode

 

 

T 06-12638453

E info@lasserviceliempde.nl

I  www.lasserviceliempde.nl

 

 

KvK nr.: 17282282

BTW nr.: NL001749753B52

© 2022 Lasservice Liempde