OFFERTE

stalen deuren

|

|

|

|

metaal interieur

metaal exterieur

projecten

Over ons

Lasservice Liempde

 

Metaalwerk waar u en wij trots op zijn. Al sinds de oprichting in 2010 staat Lasservice Liempde voor topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Van unieke trapleuningen en metalen deuren tot bijzondere wandmeubels. Maar ook voor buitenhekwerk en constructiebouw schakelt u ons in. Hebt u een bijzondere wens, dan levert Lasservice Liempde het juiste maatwerk. Roestvrijstaal, aluminium, gietijzer: elk metaal kunnen wij lassen.

De juiste prijs voor design

 

Geen enkel ontwerp gaat ons te ver. Lasservice Liempde heeft een eigen werkplaats en vakkundige lassers die maatwerk leveren. Ook werken we op locatie. Doordat wij leveren van atelier naar uw woonkamer of tuin, slaan we veel dure tussenstappen over. Uw favoriete design haalt u voor een eerlijke en voordelige prijs in huis.

Geschiedenis

 

Peter van Kempen is de oprichter van Lasservice Liempde. De Brabander komt uit een telg van lassers en is van kinds af aan al bezig met het vak. Intussen heeft hij al twintig jaar professionele ervaring in metaalwerk. Jarenlang werkte hij aan allerhande projecten in de machinebouw waar de hoogste kwaliteit laswerk wordt geëist en elk detail telt. Vandaar dat hij pas tevreden is wanneer u dat ook bent: dat is de trots van de vakman.

De in Liempde geboren lasser zag bij veel mensen thuis prachtige metaalproducten staan. Maar die betaalden daar dikwijls de hoofdprijs voor. Bovendien: als professional deed het laswerk soms pijn aan zijn ogen. Dat kan beter én goedkoper. Dit bewijst Lasservice Liempde inmiddels al sinds 2010.

 

Neem contact met ons op voor een passende oplossing in uw woning of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Lasmogelijkheden

 

Wat u wenst! Zowel staal, aluminium als RVS kunnen we bewerken. We kunnen het eindproduct leveren maar ook delen hiervan. Denk aan bouwconstructies e.d. Het alles omvattende woord ´metaalbewerking´ is op ons zéker van toepassing, wij hebben de juiste machines en kennis onder een dak om u het totaalplaatje te kunnen bieden en hierdoor niet op zoek hoeft naar meerdere partijen.

Showroom

 

Hebben we niet! De kosten beperken we graag tot materiaal & vakmanschap. Overige kosten laten we graag achterwege zodat ook voor u de producten aantrekkelijk geprijsd blijven. In onze werkplaats hebben we wel verschillende profielen, glassoorten en verschillende coatings klaarstaan die bekeken kunnen worden. Ook zitten we nooit stil, waardoor er haast altijd wel lopende projecten

te tonen zijn. Wilt u dus een indruk van de daadwerkelijke producten maak dan een afspraak en zie meteen waar uw product tot stand zal komen.

We denken graag mee en maken een passende prijs voor uw prachtige project.

Contact

 

Lasservice Liempde

Sortestraat 10

5492 SN  Sint-Oedenrode

 

 

T 06-12638453

E info@lasserviceliempde.nl

I  www.lasserviceliempde.nl

 

 

KvK nr.: 17282282

BTW nr.: NL001749753B52

© 2022 Lasservice Liempde