OFFERTE

stalen deuren

|

|

|

|

metaal interieur

metaal exterieur

projecten

Over ons

Stalen deuren

 

Een moderne uitstraling of juist industrieel. Stalen deuren creëren we helemaal naar uw wens. Geen enkel design is voor Lasservice Liempde een probleem.

Naast dat stalen deuren helemaal van deze tijd zijn, leveren wij altijd duurzame producten die tot in lengte van dagen goed blijven. In het bedrijfsleven worden stalen deuren sinds het nieuwe millennium doorgaans ingezet omdat ze brandwerend zijn. En dankzij ons kwalitatief hoogwaardige laswerk bieden wij altijd het juiste maatwerk van degelijk kaliber.

Portfolio

Producten

 

Schuifdeur

Een schuifdeur is weer helemaal trendy! Je zag de schuifdeuren voorheen veel in oudere huizen en boerderijen maar zijn nu juist een echte eye-catcher geworden in de meest hippe interieurs. Veelal wordt het gebruikt als roomdivider of wanneer je weinig tot geen plek hebt om een draaideur te kunnen openen. Let wel; voor een schuifdeur heb je minimaal dezelfde breedte naast de deur nodig om deze weg te kunnen schuiven.

Al onze schuifdeuren worden geleverd met een goed functionerend schuifsysteem wat geruisloos is en ontworpen om lang mee te gaan bij frequent gebruik. Dit systeem is ook uit te breiden met een soft close systeem. Inclusief is de mooie zwarte afdekkap die het volledige schuifsysteem en de rails bedekt.

 

Schuifdeuren worden vaak in een set van 2 gekocht voor een mooi ruimtelijk beeld en een luxe uitstraling van je complete woonkamer, hal of waar je deze ook wilt plaatsen. Wanneer je kiest voor dubbele schuifdeuren zijn deze al voorzien van een gelijk schakend soft close systeem waardoor de deuren tegelijk dicht glijden, mooi toch?

Taatsdeur

Een taatsdeur is een deur die om zijn verticale as draait. De draaipunten of taatsen bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Hierdoor loopt de deur volledig van plafond tot aan de vloer en heeft de deur geen kozijn wat het een luxe uitstraling geeft. De deur kan op deze manier zowel naar binnen als naar buiten gedraaid worden en op 90 graden blijven staan. Ook is deze uitgerust met een actieve sluitdemping wat de deur altijd terugbrengt naar het nulpunt waardoor de deur volledig in lijn met de wand staat wanneer u deze sluit. Al onze taatsdeuren zijn voorzien van een soft close systeem.

Scharnierdeur

 Een scharnierdeur lijkt het meest op een ‘normale’ deur. Bij ons is de deur volledig van staal en glas en is altijd voorzien van een nieuw stalen kozijn. Hierdoor krijgt het de luxe uitstraling wat vaak ontbreekt bij ‘standaard’ deuren. De deur is voorzien van een magneetslot zodat deze helemaal dicht valt en geen tocht doorlaat.

 

Scharnierdeuren worden veel geplaatst in combinatie met vaste kozijnen. De zijpanelen zijn niet te openen maar bewaren wel de complete lichtinval in huis. De binnenste scharnierdeuren kunnen half open geplaatst worden zodat je een prachtige roomdivider hebt maar ook volledig gesloten om de ruimte in tweeën te delen.

Specificaties

 

Glas

Al onze deuren en/-of panelen zijn voorzien van gelaagd veiligheidsglas (33/1) wat niet uiteen valt bij een breuk. Bij een offerte aanvraag gaan we altijd uit van transparant glas. Uiteraard zijn onze deuren maatwerk, dus mocht u denken aan rookglas, melkglas of wat dan ook dan laat het ons weten en kijken we samen wat de mooiste optie is.

Ook is het mogelijk om een deel van de deur van staal te maken. Dit geeft een robuust en stoer uiterlijk.

 

Kleur

Onze deuren zijn voorzien van een poedercoatingslaag. Dit geeft een zeer fraaie afwerking. Poedercoaten heeft grote voordelen. Het is zeer duurzaam, Uv-bestendig en vele male sterker dan spuiten. Daarnaast is er weinig emissie uitstoot, waardoor het zeer milieuvriendelijk is.

 

Als kleur wordt er veelal gekozen voor RAL 9005 mat. Dit is een gitzwarte kleur wat perfect past in een modern interieur. Wij zouden Lasservice Liempde niet zijn als dit niet aan te passen is. Er kan gekozen worden voor elke denkbare kleur of metallic. ‘Standaard’ RAL kleuren hebben veelal geen meerprijs! Ook willen wij gratis de optie ‘fijn structuur’ aanbieden, waardoor de deur een nét wat andere uitstraling krijgt. Deze optie is bij ons in de werkplaats te bekijken.

 

Materiaal

Staal = staal! Wij bieden alleen producten aan van 100% staal afkomstig uit gerenommeerde fabrieken dus van uitstekende kwaliteit. Wij hebben goede afspraken met onze leveranciers en een eigen voorraad waardoor onze producten snel leverbaar zijn.

 

Contact

 

Lasservice Liempde

Sortestraat 10

5492 SN  Sint-Oedenrode

 

 

T 06-12638453

E info@lasserviceliempde.nl

I  www.lasserviceliempde.nl

 

 

KvK nr.: 17282282

BTW nr.: NL001749753B52

© 2022 Lasservice Liempde